HTML

Impotencia orvosi blog

Az impotencia okai, megelőzése, kezelése; az ún. "napfogyatkozás" és "teljes napfogyatkozás" jelenség; kérdések és válaszok

Friss topikok

Linkblog

Vajon impotens vagyok…?

2007.04.26. 15:01 mizse

 

Az impotencia – amelyet eufemisztikusan gyakorta a „napfogyatkozás” vagy „teljes napfogyatkozás” névvel is illetnek – napjaink egyik legelterjedtebb betegsége. Hogy miért tabutéma mégis, annak ellenére, hogy a férfiak 30%-a él át átmeneti impotenciát élete során? Nem szabadna, hogy 2007-ben még kérdés legyen ez.

Fontos leszögeznünk, hogy az impotencia maga nincs hatással a szexuális vágyra és az orgazmuskészségre, azaz: egyszerűn nem tartható fenn az a közkeletű nézet, miszerint „elveszítené” a férfiasságát a beteg. Nem. Az erektilis diszfunkció (az impotencia orvosi neve) nem egy politikailag korrekt kifejezés az impotenciára, hanem a probléma szabatos megnevezése.

Miről is van szó? Ha Önnek alkalmanként vagy rendszeresen gondot jelent, hogy a közösüléshez és/vagy az ejakulációhoz szükséges mértékű merevedést elérje és fenntartsa, akkor gyanakodhat arra, hogy esetleg ebben a betegségben szenved. De felesleges azonnal túldramatizálnia a dolgokat, hiszen átmeneti probléma minden, azaz minden férfinél előfordul időről időre. Nincs egyedül tehát, ezt jegyezze meg. Ha pedig a probléma természetes, nincs miért szégyenkeznie.

2 komment

Címkék: orvos diszfunkció blog'blogoló impotencia'merevedés'ejakuláció'napfogyatkozás'erektilis'orvosblog'orvosi

A bejegyzés trackback címe:

https://impotenciaorvosiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7763879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sasa benjamin 2008.01.06. 22:35:30

Tudtommal az impotens az aki igaz tud merevedest produkalni de az ondosejtjei nem nemzokepessek!Szeretnem tudni jok e az informacioim!?
süti beállítások módosítása